Login

NIEUWS

 • Nieuw geassocieerd lid - Yellow Star Solutions BV

  Yellow Star Sollutions B.V. is toegetreden als geassocieerd lid van onze vereniging. De bedrijfsomschrijving/activiteit is: Groothandel in computers, randapparatuur en software. Het ontwikkelen, onderhouden en verkopen van...
  06.08.2018 Lees verder »
 • Martens Havenontvangstinstallatie Vlissingen B.V. is nieuw geassocieerd lid!

    Martens Havenontvangstinstallatie Vlissingen B.V. is toegetreden als geassocieerd lid van onze vereniging. De bedrijfsomschrijving/activiteit is het inzamelen en verwerken van vaste en vloeibare afvalstoffen van maritieme...
  01.06.2018 Lees verder »

Vacature(s)

Mediterranean Shipping Company - Customer Service Reefer (Back Office) Medewerker

MSC- Mediterranean Shipping Company- is a privately owned global shipping company founded in 1970. As one of the world’s leading container shipping lines with headquarters in Geneva, Switzerland, MSC operates in over 480 offices across more than 150 countries worldwide with over 24,000 employees. With access to an integrated network of road, rail and sea transport resources which stretches across the globe, the company prides itself on delivering global service with local knowledge.

MSC Nederland, gevestigd in hartje Rotterdam, is op zoek naar een:

Customer Service Reefer (Back Office) Medewerker voor onze Export afdeling

 

Wat houdt de functie in?

Je komt te werken in een team van ongeveer acht personen die gezamenlijk zorgen voor een optimale dienstverlening aan klanten voor uitgaande Reefer Export ladingen. Als Customer Service Reefer Medewerker sta je aan de basis van het boekingsproces waar verschillende interne disciplines nauw mee te maken hebben. Je bent verantwoordelijk voor het spoedig en zorgvuldig invoeren van export boekingen op basis van instructies aan de klant en conform procedures.

Als Customer Service Reefer (Back Office) Medewerker heb je de volgende kerntaken:

 • Het administratief verwerken van klantenboekingen in het systeem op tijdige en correcte wijze;
 • Controle van boekingen voordat deze bevestigd worden;
 • Afvaarten bijhouden, invoeren, schedule legs, vertragingen doorgeven via SMC;
 • Klantencontact (met name email) in verband met opgegeven boekingen;
 • Het invoeren en aangeven van gegevens ten behoeve van eventueel (voor)transport;
 • Afstemming over leeg equipment met onze afdeling container control;
 • Klachten en operationele afhandeling eventueel gezamenlijk met Customer Service afdeling of Line Manager;
 • Afhandeling agenten nota’s, controle sheet, “change of destination”, re-export volgens procedures.

 

Wat verwachten wij van jou?

Wij zoeken een kandidaat met MBO+ of HBO werk- en denk niveau en een afgeronde Scheepvaart, Transport of Logistieke opleiding. Je beschikt over minimaal twee jaar relevante werkervaring in een soortgelijke functie (Customer service, Documentatie) en bij voorkeur Reefer gerelateerd. Onze ideale kandidaat heeft het vermogen om actief te handelen naar de wensen en behoeften van de klant. Dit doe je onder andere door te denken in oplossingen, pro actief en accuraat te werk te gaan. Daarnaast ben je dienstverlenend ingesteld en beschik je over goede sociale en communicatieve vaardigheden.

 

Wat bieden wij jou?

Een verantwoordelijke, afwisselende en dynamische fulltime baan voor vijf dagen in de week met een 38,75-urige werkweek. Daarnaast bieden we goede arbeidsvoorwaarden zoals een vaste eindejaarsuitkering, scholingsmogelijkheden en goede pensioenvoorzieningen. Je komt terecht in een unieke en familiaire organisatiecultuur waar de mensen op de werkvloer centraal staan. MSC hecht veel belang aan de ontwikkeling van de medewerkers en biedt daarom diverse doorgroeimogelijkheden aan.

 

Solliciteren?

Stuur je motivatie en je cv door op onderstaande button te klikken.Reageer « Terug naar overzicht