Login

NIEUWS

  • CARGADOORS EREN KONINKLIJKE NEDERLANDSE REDDINGS MAATSCHAPPIJ

    CARGADOORS EREN KONINKLIJKE NEDERLANDSE REDDINGS MAATSCHAPPIJ   De Koninklijke Nederlandse Reddings Maatschappij in de persoon van de heer Pleun de Koning (schipper bij de KNRM) heeft tijdens het traditionele Cargadoorsdiner van de Vereniging...
    01.12.2017 Lees verder »
  • DR Depots is nieuw geassocieerd lid!

    DR Depots B.V. is toegetreden als geassocieerd lid van onze vereniging. De bedrijfsomschrijving/activiteit is op- en overslag van containers, het cleanen, onderhoud en reparatie van containers. Contactpersoon...
    01.12.2017 Lees verder »

Vacatures/Stages

Oudkerk - Operator / Waterklerk

 
Oudkerk B.V. is een internationaal opererend cargadoorsbedrijf met vestigingen in Rotterdam, Vlissingen en Antwerpen. Het hoofdkantoor is gevestigd in het centrum van Rotterdam.

De afdeling agenturen is verantwoordelijk voor de afhandeling van zeeschepen in de Nederlandse havens. Ter versterking van dit team zijn wij op zoek naar een enthousiaste:

Operator / Waterklerk

Naast het in- en uitklaren van zeeschepen, van hoofdzakelijk offshore en droge lading schepen, ben je mede verantwoordelijk voor de totale afhandeling van schip en lading.

Goede contactuele eigenschappen zijn onontbeerlijk tijdens het dagelijks onderhouden van contacten met opdrachtgevers, maritieme dienstverleners en autoriteiten.

Heb jij:

- een gedegen scheepvaartopleiding (bij voorkeur STC)
- ervaring met afhandeling droge bulk lading
- goede kennis van de Engelse en Duitse taal
- goede communicatieve vaardigheden
- teamspirit
- rijbewijs B
- geen 9 tot 5 mentaliteit en ben je bereid tot het lopen van avond/weekenddiensten volgens rooster

Dan bieden wij:

- een afwisselende fulltime functie
- een prettige werksfeer
- goede secundaire arbeidsvoorwaarden
- mogelijkheid tot het volgen van opleidingen
- gebruik representatieve bedrijfsauto

Voel jij je aangesproken en heb je interesse ons team te komen versterken? Laat dan van je horen en neem contact met ons op. Stuur jouw sollicitatie met motivatie naar: management@oudkerk.com.

Meer informatie gewenst? Neem dan telefonisch contact op met Hans Vernooij via telefoonnummer 010-2013 770 of met Kees Potters via telefoonnummer 010-2013 772.

 Reageer « Terug naar overzicht