Skip to main content
BG Freigth Line B.V.Vacatures

BG Freight Line – Business Development Manager

By 1 april 2022juni 29th, 2022No Comments

Home » BG Freight Line – Business Development Manager

VACATURE | 1 APRIL 2022

BG Freight Line – Business Development Manager

BG Freight Line zoekt een gepassioneerde short sea Business Development manager.
Wil jij een bijdrage leveren aan onze sterke groei en ambities? Ben je ondernemend, enthousiast, vernieuwend en inspirerend? Heb jij goede kennis van logistiek op commercieel en operationeel vlak en ben je toe aan een nieuwe stap in je carrière? Lees dan verder!

WAAR GA JE WERKEN?

BG Freight Line B.V. is van origine een Nederlands bedrijf, opgericht in 1982 met een lijndienst op Ierland. Met trots kunnen we stellen dat zowel onze klanten als onze collega’s ons beschouwen als Ierland experts en inmiddels zijn we uitgegroeid naar een netwerk met 17 container vessels op Ierland, het Verenigd Koninkrijk en Frankrijk en zijn we 100% onderdeel van de Engelse firma Peel Ports Group; onder andere de terminal operator van de havens MTL in Dublin, Seaforth in Liverpool en Greenock (in Schotland).

Met het hoofdkantoor gevestigd in Rotterdam, ontkomen we er niet aan dat onze bedrijfscultuur gekenmerkt wordt door de hardwerkende Rotterdamse mentaliteit: ‘niet lullen, maar poetsen’ en ook dat we gezamenlijk de schouders eronder zetten om de doelen van het bedrijf te realiseren, kortom een familiale werkomgeving, welke zich laten kenmerken door passie, doelgerichtheid en loyaliteit.

WAT HOUDT DEZE FUNCTIE IN?

Als Business Development manager bij BG Freight Line krijg je veel vrijheid om dagelijks met je klanten in gesprek te zijn, waarbij de klanten divers van aard zijn en neem je ook de marketing onder je hoede.

Voor deze functie ben je verantwoordelijk voor het acquireren van nieuwe klanten en/of business flows en ben je het aanspreekpunt van de bestaande key accounts. Je begeleidt daarbij ook de implementatie van het operationele en financiële proces en zorgt dat dit vlekkeloos blijft verlopen. Je realiseert de gestelde targets door middel van bewaking van de continuïteit en uitvouw van business bij de door jou binnengehaalde klanten en bouwt dit steeds verder uit. Als business development manager is het key om up to date te zijn van wat er in de markt afspeelt en de ontwikkelingen bij de concurrenten; het kunnen omgaan met (markt) veranderingen is een must.

WAT VRAGEN WE VAN JE?
Je bent een commercieel talent. Effectief en klantgericht communiceren gaat je goed af en je bent gericht op resultaat. Je houdt het overzicht en volgt je zaken nauwkeurig en gestructureerd op.

Verder heb je/ben je:

 • Afgeronde opleiding in een commerciële of logistieke richting
 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring
 • Uitgebreide kennis van logistiek/transport/short sea/containervaart
 • Commercieel gedreven met hands on mentaliteit, enthousiasme en flexibel
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden in Nederlandse en Engelse taal
 • Handig met MS Office (met name Excel)
WAT WIJ TE BIEDEN HEBBEN?
 • Een goed salaris passend bij relevante werkervaring en een geweldige pensioenregeling: we vergoeden 100% van jouw pensioen
 • Winstafhankelijke uitkering (13e maand)
 • 25 vakantiedagen op fulltime basis
 • Informele en collegiale werkomgeving
 • Uiteraard de benodigde middelen als laptop, telefoon en auto
Heb je belangstelling of vragen?

Stuur een bericht naar Danny Reijngoud door op onderstaande button te klikken.

SOLLICITEER NU !

Leave a Reply

Close Menu