Skip to main content
BG Freigth Line B.V.Vacatures

BG Freight Line – Customer Service Medewerker

By 11 augustus 2022No Comments

Home » BG Freight Line – Customer Service Medewerker

VACATURE | 11 AUGUSTUS 2022

BG Freight Line – Customer Service Medewerker

BG Freight Line zoekt een gemotiveerde teamspeler die onze Customer Service wil komen versterken.  Toe aan een nieuwe stap in je carrière? Ben je daarnaast communicatief vaardig, commercieel sterk en/of administratief onderlegd? En wil je ook nog eens werken bij een van de leukste bedrijven in de Rotterdamse haven? Lees dan snel verder!

WAT HOUDT DEZE FUNCTIE IN?

Wij als Customer Service onderhouden contact met de klanten over hun zendingen, helpen bij problemen en zorgen voor inzicht intern en extern. Hét aanspreekpunt voor al onze klanten in de breedste zin van het woord, klein tot groot!

Je hebt dagelijks contact met (internationale) klanten en zorgt ervoor dat alles vlekkeloos verloopt binnen het orderproces, dit vereist veel teamwork met je collega’s in binnen- en buitenland. In deze afwikkelende en uitdagende rol coördineer je de frontoffice communicatie. Je houdt er van om de winkel draaiende te houden in deze dynamische logistieke omgeving. Belangen afwegen, klantverwachtingen managen, snel handelen en hierbij het overzicht behouden is waar je goed in bent en van geniet!

WAT VRAGEN WIJ VAN JE:
Je bent het aanspreekpunt voor onze klanten en jouw collega’s voor de eerstelijns vraagstukken omtrent het orderproces. Je bouwt aan een lange-termijn vertrouwensrelatie en je bent verantwoordelijk voor een optimale klanttevredenheid!

Verder heb je/ben je:

 • Een echte aanpakker die open staat om van alles te leren over interne en/of externe processen
 • Teamplayer, die in mogelijkheden denkt; voor alles is een oplossing !
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden in Nederlandse en Engelse taal
 • Ben je handig met verschillen computersystemen

Daarnaast zullen deze zaken in je voordeel werken:

 • Minimaal een afgeronde MBO / HBO- opleiding in een commerciële of logistieke richting.
 • Kennis van KPI rapportages.
 • Flexibiliteit
WAAR GA JE WERKEN?

BG Freight Line B.V. is van origine een Nederlands bedrijf, opgericht in 1982 met een lijndienst op Ierland en UK. Met trots kunnen we stellen dat zowel onze klanten als onze collega’s ons beschouwen als Ierland experts en inmiddels zijn we uitgegroeid naar een netwerk met 17 container vessels op Ierland, het Verenigd Koninkrijk en Frankrijk en zijn we 100% onderdeel van de Engelse firma Peel Ports Group; onder andere de terminal operator van de havens MTL in Dublin, Seaforth in Liverpool en Greenock (in Schotland).

Met het hoofdkantoor gevestigd in Rotterdam, ontkomen we er niet aan dat onze bedrijfscultuur gekenmerkt wordt door de hard werkende Rotterdamse mentaliteit: ‘niet lullen, maar poetsen’ en gezamenlijk de schouders eronder zetten om de doelen van het bedrijf te realiseren. Een familiale werkomgeving, welke zich laten kenmerken door passie, doelgerichtheid en loyaliteit.

WAT WIJ TE BIEDEN HEBBEN:
 • Informele en collegiale werkomgeving met veel ruimte voor eigen initiatieven
 • Een goed salaris passend bij relevante werkervaring en een geweldige pensioenregeling: we vergoeden 100% van jouw pensioen
 • Winstafhankelijke uitkering (13e maand)
 • 27 vakantiedagen op fulltime basis
Heb je belangstelling of vragen?

Stuur een bericht naar Frank Kapaan door op onderstaande button te klikken.

Mocht je nog vragen hebben dan kan je bellen naar: 010-2311962

SOLLICITEER NU !

Leave a Reply

Close Menu