Skip to main content
Eucon Shipping & Transport LTDVacatures

Eucon Shipping & Transport Ltd. – Medewerker Container Control / Operationele afdeling

By 18 januari 2022juni 28th, 2022No Comments

Home » Eucon Shipping & Transport Ltd. – Medewerker Container Control / Operationele afdeling

VACATURE | 18 JANUARI 2022

Eucon Shipping & Transport Ltd. – Medewerker Container Control / Operationele afdeling

Eucon Shipping & Transport Ltd, dochteronderneming van de Irish Continental Group, verzorgt het (zee) vervoer van containers tussen het Europese Continent en (Noord) Ierland. Met wekelijkse afvaarten van en naar Rotterdam & Antwerpen biedt Eucon een betrouwbare dienst op Dublin, Cork en Belfast, zowel van kade tot kade als van huis tot huis.
Op ons kantoor in Rotterdam heeft Eucon een vacature vrij op de afdeling Container Control / Operations , hiervoor zoeken wij een enthousiaste, positief ingestelde collega.

WAT WORDEN JE TAKEN EN VERANTWOORDELIJKHEDEN?

Als medewerker op onze afdeling Container Control ben je betrokken bij de dagelijkse controle op onze containervloot. Je stelt containers vrij aan de transportafdeling, vervoerders en klanten, regelt het vervoer (over de weg, via lichters en met de trein) van lege containers naar bepaalde locaties, werk je actief mee met het verzorgen van de empty positioning via onze schepen en je zorgt er voor dat de data in ons computersysteem up-to-date is. Daarnaast houd je contact met kantoren en agenten en communiceer je met container depots aangaande schades en reparaties. Verder vragen wij je om mee te denken en je bijdrage te leveren aan efficiëntie en verbetering van onze IT-processen.
Qua werkzaamheden voor onze afdeling Operations ben je betrokken bij alle scheepsgebonden operationele processen. Je zorgt er o.a. voor dat schepen op de diverse containerterminals worden aangemeld, je bent verantwoordelijk voor het schema, je zorgt dat de los- en laadoperaties binnen de gestelde termijnen worden afgerond. Als vertegenwoordiger van Eucon zul je regelmatig een bezoek brengen aan onze schepen. Daarnaast houd je je ook bezig met alle noodzakelijke douanezaken, voor een groot deel via het communicatienetwerk Portbase.

WAT ZOEKEN WIJ VOOR DEZE POSITIE?
  • Je hebt een opleiding voor logistiek afgerond, bij voorkeur MBO Management Haven Logistiek.
  • Je bent accuraat, kunt goed samenwerken en je communicatie vaardigheden zijn uitstekend.
  • De talen van communiceren zijn in het Nederlands en het Engels, zowel verbaal als geschreven, goede kennis hiervan is daarom een pré.
  • Verder kun je werken met software programma’s als Word en Excel.
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs.
  • Je bent bereid om samen met 4 collega’s in een rooster week- en weekenddiensten te draaien (buiten kantoortijd dienst), daar staat uiteraard een goede compensatie
    tegenover.
WAT KUNNEN WIJ JOU BIEDEN?

Een leuke, uitdagende en afwisselende functie op ons moderne kantoor in de Waalhaven, dicht bij onze schepen. De organisatie is open, informeel en sociaal.

Geïnteresseerd?

Interesse in de functie van Medewerker Container Control / Operationele afdeling? Stuur dan je motivatie en CV aan de heer R. Cassa door op onderstaande button te klikken.

IK WIL SOLLICITEREN

Leave a Reply

Close Menu