Skip to main content
Eucon Shipping & Transport LTDVacatures

Eucon Shipping & Transport Ltd. – Scheepsplanner / Medewerker Afdeling Operations

Home » Eucon Shipping & Transport Ltd. - Scheepsplanner / Medewerker Afdeling Operations

VACATURE | 18 JANUARI 2022

Eucon Shipping & Transport Ltd. – Scheepsplanner / Medewerker Afdeling Operations

Eucon Shipping & Transport Ltd, dochteronderneming van de Irish Continental Group, verzorgt het (zee) vervoer van containers tussen het Europese Continent en (Noord) Ierland. Met wekelijkse afvaarten van en naar Rotterdam & Antwerpen biedt Eucon een betrouwbare dienst op Dublin, Cork en Belfast, zowel van kade tot kade als van huis tot huis.
Op ons kantoor in Rotterdam heeft Eucon een vacature vrij op de afdeling Operations, hiervoor zoeken wij een enthousiaste, positief ingestelde collega.

WAT WORDEN JE TAKEN EN VERANTWOORDELIJKHEDEN?

Als medewerker op onze afdeling Operations ben je betrokken bij alle scheepsgebonden operationele processen.
Je zorgt er o.a voor dat schepen op de diverse containerterminals worden aangemeld, je bent verantwoordelijk voor het schema, je zorgt dat de los- en laadoperaties binnen de gestelde termijnen worden afgerond. Je primaire taak is het maken van stuwplannen. Deze pre-stows worden met onze schepen gedeeld en besproken en gelden na goedkeuring als instructie voor de betreffende terminals.
Als vertegenwoordiger van Eucon zul je regelmatig een bezoek brengen aan onze schepen.
Daarnaast houd je je ook bezig met alle noodzakelijke douanezaken, voor een groot deel via het communicatienetwerk Portbase. Verder vragen wij je om mee te denken en je bijdrage te leveren aan efficiëntie en verbetering van onze IT-processen.

WAT ZOEKEN WIJ VOOR DEZE POSITIE?
  • Je hebt een opleiding voor logistiek afgerond, bij voorkeur MBO Management Haven Logistiek.
  • Je bent accuraat, kunt goed samenwerken en je communicatie vaardigheden zijn uitstekend.
  • De talen van communiceren zijn in het Nederlands en het Engels, zowel verbaal als geschreven, goede kennis hiervan is daarom een pré.
  • Verder kun je werken met software programma’s als Word en Excel.
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs.
  • Je bent bereid om samen met 4 collega’s in een rooster week- en weekenddiensten te draaien (buiten kantoortijd dienst), daar staat uiteraard een goede compensatie tegenover.
Geïnteresseerd?

Interesse in de functie van Scheepsplanner / Medewerker Afdeling Operations bij Eucon Shipping & Transport Ltd regio Rotterdam? Stuur dan je motivatie en CV aan de heer R. Cassa door op onderstaande button te klikken.

IK WIL SOLLICITEREN

Leave a Reply

Close Menu