Skip to main content
Euro Nordic Logistics B.V.Vacatures

Euro Nordic Logistics – Deepsea Operator Chemie

By 6 maart 2023No Comments

Home » Euro Nordic Logistics - Deepsea Operator Chemie

VACATURE | 6 MAART 2023

Euro Nordic Logistics – Deepsea Operator Chemie

Ben jij op zoek naar de juiste chemie? En is de haven jouw ‘natural playground’? Lees dan snel verder. Euro Nordic Logistics is op zoek naar een enthousiaste Deepsea Operator Chemie met enige ervaring binnen de (Rotterdamse) haven.

WAT GA JE DOEN?
Binnen deze rol word je opgeleid om zelfstandig chemietankers te behandelen voor een groot aantal gerenommeerde reders. Deze baan is zeer afwisselend. Geen dag is hetzelfde. Zo werk je in teamverband aan het zo veilig en efficiënt dirigeren van verschillende chemietankers door de Nederlandse (zee)havens.

Naast alle dagelijkse werkzaamheden is er ook voldoende ruimte voor je hobbies en interesses. Bij Euro Nordic sta jij centraal! Zo zijn er veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Denk hierbij aan interne en externe cursussen.

 

Ben jij die ‘smooth’ operator met al enige ervaring als waterklerk of ship operator? En gaat jouw hart sneller kloppen van haven, transport & logistiek? Dan komen we graag met je in contact voor een kennismakingsgesprek!

WAT KAN JE VAN ONS VERWACHTEN?
  • Een veelzijdige en verantwoordelijke uitdaging binnen een groeiende internationale onderneming.
  • Gezellige collega’s, fijne werkomgeving en een informeel team.
  • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een auto van de zaak en een premievrij pensioen.
  • Een goede onregelmatigheidstoeslag (ORT).
  • Een werkgever die in je investeert. Zo krijg je voldoende ruimte om jezelf te ontwikkelen aan de hand van leuke cursussen.
Interesse ?

Stuur jouw motivatie voorzien van een CV door op de button te klikken. Wil je het liever sturen per post? Dat kan! Deze kan je sturen naar Euro Nordic Logistics B.V, t.a.v. Andre Schravesande, Postbus 9237, 3007 AE Rotterdam.

Voor werving en -selectiebureaus en headhunters
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

IK WIL SOLLICITEREN

Leave a Reply

Close Menu