Skip to main content
Geassocieerde leden

Martens Havenontvangstinstallatie Vlissingen

By 15 juli 2021oktober 1st, 2021No Comments

Home » Martens Havenontvangstinstallatie Vlissingen

Martens Cleaning
Bezoekadres Spanjeweg 2
4455 TW, Nieuwdorp (Vlissingen-Oost)
Telefoon +31 (0)113 – 67 22 10
E-mail info@martenscleaning.nl
Website www.martenscleaning.nl

WIE ZIJN WIJ?

De corebusiness van Martens Cleaning is het inzamelen en verwerken van (scheeps)afvalstoffen zoals sludge, bilgewater, afvalwater, oliewatermengsels, slops en ander afval.

Ons proces werkt een milieuvriendelijke manier. Hiervoor gebruiken we Sloewarmte, een duurzaam initiatief van Martens Cleaning en Zeeland Refinery waarbij restwarmte van de raffinaderij wordt gebruikt in plaats van een gasgestookte stoomketel. Een groot deel van deze afvalstoffen wordt omgezet in grondstoffen.

Martens Cleaning beschikt over een eigen waterzuiveringsinstallatie, waarmee het afvalwater wordt gezuiverd. Uiteindelijk komt het water terug in de natuur.

Een andere discipline van Martens Cleaning is industrieel reinigen, scheepsreiniging en transport. We doen dit met een team van zeer ervaren mensen en een modern machinepark met multi-inzetbare vacuüm trucks, oplegger- trekker combinaties. Martens Cleaning is een onderdeel van de Hoondert Groep waardoor we met gezamenlijke inzet van onze zusterbedrijven makkelijk elke aanvraag aankunnen.

MEER WETEN?

CONTACT

Ik help u
graag verder.

Serge Hendrickx

Directeur

Close Menu