Skip to main content
Mediterranean Shipping Company (Nederland) B.V.Vacatures

MSC – Export Documentatie Front Office Medewerk(st)er

By 4 november 2021No Comments

Home » MSC - Export Documentatie Front Office Medewerk(st)er

VACATURE | 4 NOVEMBER 2021

MSC – Export Documentatie Front Office Medewerk(st)er

MSC – Mediterranean Shipping Company – is een internationale containerrederij en één van de wereldleiders in het verschepen van containers. MSC is gevestigd in 155 landen met meer dan 500 agentenkantoren, een vloot van ruim 500 schepen en een personeelsbestand van 100.000 medewerkers in de totale MSC Groep. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Genève, Zwitserland.

Met toegang tot een geïntegreerd netwerk van transportmiddelen over de weg, per spoor en over zee dat zich over de hele wereld uitstrekt, zijn wij enorm trots op het leveren van een wereldwijde service met lokale kennis. .

DE AFDELING:

De afdeling Export Documentatie bestaat uit een Front- en Back Office welke beide worden aangestuurd door een Supervisor. Als Documentatie Medewerker Front Office verricht je zelfstandig alle voorkomende werkzaamheden op administratief gebied in het Front Office Team.

KERNTAKEN EN VERANTWOORDELIJKHEDEN:
  • Controle op ingevoerde Bills of Lading (door Back Office / Shared Service Center) en het versturen van draft-Bills of Lading aan klanten.
  • Het terugkoppelen aan Documentatie Back Office / SSC indien input Bills of Lading niet correct is.
  • Het sluiten, versturen, approven van het manifest en het opvolgen van missende containers.
  • Het versturen van laadconfirmaties aan klanten.
  • Contact met andere MSC agentschappen.

Wij zoeken een nieuwe collega die kennis heeft van exportdocumenten voor het (zee)vrachtvervoer, en dan (dus) met name B/L’s en Manifesten. Deze kennis kan zijn opgedaan tijdens een scheepvaart- of andere logistieke opleiding en/of via werkervaring bij bijvoorbeeld een rederij of expediteur. Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal is tevens een vereiste. Tot slot is onze nieuwe collega zeer accuraat en stipt in administratieve verwerking.

Solliciteren?

Ben jij de juiste persoon op de juiste plek?

IK WIL SOLLICTEREN

Leave a Reply

Close Menu