Skip to main content
Rhenus Logistics B.V.Vacatures

Rhenus Logistics B.V. – Waterklerk

By 11 oktober 2021No Comments

Home » Rhenus Logistics B.V. - Waterklerk

VACATURE | 7 OKTOBER 2021

Rhenus Logistics B.V. – Waterklerk

Ben jij een (ervaren) Waterklerk?

Ben jij de draaiende motor tussen de kapitein en de kade en haal jij graag de schepen binnen. Kijk dan snel naar onze vacature en kom ons team in de kapiteinskamer versterken!

De functie

Als Waterklerk ben je verantwoordelijk voor het zekerstellen dat alle werkzaamheden voor de schepen in de havens van Rotterdam/ Amsterdam op gecontroleerde wijze worden behandeld en uitgevoerd. Dit is zowel op kantoor als aan boord. Het accent bij deze functie ligt op het bezoeken van schepen bij aankomst (inklaring) en bij het vertrek (uitklaring). Er is een goede combinatie tussen binnen- en buitenwerk.

  • Heb jij minimaal een MBO opleiding afgerond, bij voorkeur scheepvaart gerelateerd
  • Enige ervaring als Waterklerk is een pre
  • Affiniteit met de scheepvaart
  • Communicatief vaardig in zowel de Nederlandse als Engelse taal (woord en geschrift)
  • In het bezit van rijbewijs B en woonachtig in de omgeving van Rotterdam
  • Verder ben je flexibel, zelfstandig, heb je geen 9-5 mentaliteit, ben je bereid om onregelmatig te werken en voldoe je aan onze kernwaarden: Service, Integrity and No-nonsense
WAT BIEDEN WIJ

Wij bieden een uitdagende functie binnen een dynamische en internationaal opererende organisatie gekenmerkt door een collegiale werksfeer en ruimte voor eigen inbreng, initiatief en groei. Je ontvangt een marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een dertiende maand, collectieve ziektekostenverzekering, bedrijfsfitness, fietsplan, vitaal fit programma, personeelsvoordeelwinkel en aantrekkelijke aanbiedingen en uitjes via personeelsvereniging “We R Us”.

Geïnteresseerd?

Durf jij deze uitdaging aan en pas je in het profiel? Stuur dan jouw CV en motivatiebrief onder vermelding van ‘Vacature Waterklerk’ maar Stefan Venema via onderstaande button. Het overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) maakt onderdeel uit van de procedure.

IK WIL SOLLICITEREN

Leave a Reply

Close Menu