Skip to main content
Rhenus Logistics B.V.Vacatures

Rhenus Logistics – Waterklerk (Fulltime)

Home » Rhenus Logistics – Waterklerk (Fulltime)

VACATURE | 8 JUNI 2022

Rhenus Logistics – Waterklerk (Fulltime)

Ben jij een ervaren Waterklerk (Fulltime)? Ben jij momenteel de draaiende motor tussen kapitein en kade? Haal jij graag de schepen binnen? Kijk dan fast naar onze vacature en solliciteer! Misschien kom jij onze ambitieuze afdeling Maritime & Agency aanvullen.

DE FUNCTIE
Als Waterklerk ben je verantwoordelijk voor het zekerstellen dat alle werkzaamheden voor de schepen in de haven op gecontroleerde wijze worden behandeld en uitgevoerd. Dit is zowel op kantoor als aan boord. Het accent bij deze functie ligt op het bezoeken van schepen bij aankomst (inklaring) en bij het vertrek (uitklaring). Er is een goede combinatie tussen binnen- en buitenwerk.

  • Heb jij minimaal een MBO opleiding afgerond, bij voorkeur scheepvaart gerelateerd
  • Ervaring als Waterklerk is een pre
  • Communicatief vaardig in zowel de Nederlandse als Engelse taal (woord en geschrift)
  • In het bezit van rijbewijs B en woonachtig in de omgeving van Rotterdam
  • Verder ben je flexibel, zelfstandig, heb je geen 9-5 mentaliteit, ben je bereid om onregelmatig te werken en voldoe je aan onze kernwaarden: Service-minded, integer, efficiënt en een No-nonsense mentaliteit.
WAT BIEDEN WIJ?

Wij bieden een uitdagende functie binnen een dynamische en internationaal opererende organisatie gekenmerkt door een collegiale werksfeer, ruimte voor eigen inbreng, initiatief en groei. Je ontvangt een marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden als een collectieve ziektekostenverzekering, bedrijfsfitness, fietsplan, vitaal fit programma, personeelsvoordeelwinkel en aantrekkelijke aanbiedingen en uitjes via personeelsvereniging “We R Us”.

Reageren?

Durf jij deze uitdaging aan en pas je in het profiel? Stuur dan jouw CV en motivatiebrief aan Stefan Venema door op onderstaande button te klikken.

Het overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) maakt onderdeel uit van de procedure. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

IK WIL SOLLICITEREN

Leave a Reply

Close Menu