Skip to main content
Leden

Steder Group Agencies

By 15 juli 2021september 29th, 2021No Comments

Home » Steder Group Agencies

Steder Group Agencies
Bezoekadres Dienstenstraat 13
3161 GN, Rhoon
Telefoon +31 (0)10 – 503 33 00
E-mail agency@stedergroup.com
Website www.stedergroup.com

WIE ZIJN WIJ?

‘Always around taking care of your business’
.

Steder Group Agencies streeft ernaar de beste service te verlenen aan haar klanten in de havens van Amsterdam, Rotterdam en Antwerpen door onze klanten te ontlasten en één aanspreekpunt te bieden waarna wij alle zorg op ons nemen. Wij leveren een compleet dienstenpakket met o.a. portagencies, husbandry, logistics, warehousing en chartering.

Wij bieden een compleet pakket aan agencies diensten waardoor onze klanten bij ons terecht kunnen voor alles wat ze nodig hebben in de havens. Wij regelen alles van A-Z voor de bemanning (wisselingen, visa, hotel, medische hulp, transport), voor het schip (ligplaats, bunkeren, sleepdienst, etc. ) en op logistiek gebied (aanleveren goederen via barge vanuit ons eigen warehouse)

Onze chartering afdeling is een ervaren bevrachtingskantoor, gespecialiseerd in dry-bulk, coastal en deep-sea chartering, freight contracting en project- en breakbulk ladingen. Ook voeren wij vracht inspecties en supervisie uit voor agri-gerelateerde goederen. Wij zijn actief als Chartering Broker op de spot markt, lange termijn bevrachtingscontracten en time charters, tegen de scherpste tarieven en op basis van de beste voorwaarden.

OPENSTAANDE VACATURES.

27 mei 2021 in Steder Group, Vacatures

Steder Group – Waterklerk

Als Waterklerk ben jij onze schakel tussen de wal en het schip, behartig jij de belangen van scheeps- en/of ladingseigenaren.
Read More

MEER WETEN?

CONTACT

Ik help u
graag verder.

Wayne van der Schilt

Operations manager

Close Menu