Skip to main content
Trans-Saar B.V.Vacatures

Trans-Saar B.V. – Waterklerk / Operator

By 15 augustus 2022No Comments

Home » Trans-Saar B.V. - Waterklerk / Operator

VACATURE | 15 AUGUSTUS 2022

Trans-Saar B.V. – Waterklerk / Operator

Trans-Saar B.V. is een dochteronderneming van het Duitse Staal- en Hoogovenconcern Dillinger Hütte A.G. en is gevestigd te Zwijndrecht.

Wij zijn met spoed op zoek naar een kandidaat voor de functie van Waterklerk / Operator

WAT ZIJN DE WERKZAAMHEDEN?
Als waterklerk/Operator ben je werkzaam op de zogenaamde “Kapiteinskamer”. Op deze afdeling worden de scheepsbezoeken afgehandeld in de havens van Rotterdam, Amsterdam en Vlissingen. Voorkomende werkzaamheden zijn o.a.:

  • het in en uitklaren van schepen en bezoeken aan boord.
  • het dagelijkse contact onderhouden met schepen, rederijen en stuwadoors en autoriteiten zoals de Douane, Zeehavenpolitie en Havendienst.
  • het assisteren van de kapitein en de bemanning tijdens het verblijf in de haven
  • het bijhouden van de verschillende software systemen zoals Portbase en Gatship

Naast deze werkzaamheden op de kapiteinskamer kun je ook ingezet worden op onze binnenvaartafdeling. Op deze afdeling worden de transporten per binnenschip en trein gecoördineerd.

FUNCTIE-EISEN
  • Je hebt een relevante vooropleiding. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het Scheepvaart- en Transport College. Het betreft in principe géén junior functie, dus enige jaren ervaring is gewenst.
  • In de maritieme wereld waarin wij werkzaam zijn is Engels de voertaal. (Basis)kennis van de Duitse taal is echter wel wenselijk gezien het dagelijks contact met onze moedermaatschappij en zusterfirma in Duitsland.
  • De Rotterdamse haven draait 24/7, dus wij ook. Wij werken in een roulatiesysteem voor de avond- en weekenddiensten en verwachten daarnaast ook een flexibele instelling wanneer er onverhoopt buiten deze “vaste” diensten moet worden gewerkt.
  • Je komt te werken in een klein team en dit vereist dus een ’team player’ mentaliteit. Je bent in het bezit van een rijbewijs B en voor jou zal een bedrijfsauto ter beschikking worden gesteld. Onze overige arbeidsvoorwaarden en aangeboden salaris zijn uiteraard marktconform.
Geïnteresseerd?

Geïnteresseerd in deze dynamische functie? Dan zien we je cv en motivatiebrief graag verschijnen! Je kunt jouw brief en CV aan mevrouw Verdi van der Avoort sturen door op onderstaande button te klikken.

IK WIL SOLLICITEREN

Leave a Reply

Close Menu