Skip to main content
Geassocieerde leden

Uitgeverij Logistiek

By 15 juli 2021augustus 15th, 2022No Comments

Home » Uitgeverij Logistiek

Uitgeverij Logistiek
Postadres Postbus 3064
2980 DB, Ridderkerk
Telefoon +31 (0)180 – 49 01 22
E-mail info@rotterdamtransport.com
Website www.rotterdamtransport.com

WIE ZIJN WIJ?

Uitgeverij Logistiek is uitgever van de grootste website van en voor de Rotterdamse Haven. 10.000 pagina’s informatie gratis toegankelijk!

Uitgeverij Logistiek heeft ruim veertig jaar het Rotterdam Transport Handboek en Rotterdam Transport Who is Who uitgegeven. Beide boeken, samen meer dan duizend pagina’s, gaven informatie over alle vervoersmodaliteiten in de Rotterdamse haven. Maar het is allemaal begonnen met het hoofdstuk Scheepvaart. Ooit telde dat hoofdstuk vierhonderd rederijen die vertegenwoordigd werden door 120 cargadoors.

Wie kent deze cargadoors nog? Kersten Hunik met 17 agenturen, Pakhoed Furness met 18 agenturen en Transworld Marine met 24 agenturen. En wie kent de containergigant United States Lines nog? In de 1987 editie stond een foto van één van hun schepen, het ms Illinois met 2241 TEUs. Een megaschip in die tijd en volgens deskundigen zouden containerschepen voorlopig niet groter worden. We weten inmiddels wel beter.

Ook de informatievoorziening veranderde. Van papier naar digitaal. Daarom verscheen in 2015 de laatste editie van het Handboek. Alle informatie is nu gratis terug te vinden op www.rotterdamtransPORT.com. Een drietalige website met tienduizend pagina’s en meer dan 2400 bedrijfsprofielen. De website trekt bezoekers uit de hele wereld.

Bel of mail met Paul Lodder of Marlene van der Hulst.

Close Menu