Skip to main content
VacaturesWilhelmsen Ships Service B.V.

Wilhelmsen Ships Service B.V. – Ships Agency Operator Rotterdam

By 29 oktober 2021No Comments

Home » Wilhelmsen Ships Service B.V. - Ships Agency Operator Rotterdam

VACATURE | 29 OKTOBER 2021

Wilhelmsen Ships Service B.V. – Ships Agency Operator Rotterdam

Onze afdeling Ships Agency in Rotterdam is op zoek naar een Ships Agency Operator om het team te versterken en verder te groeien!

Heb je ooit over zee gestaard en je afgevraagd van welke exotische bestemmingen al die schepen komen en naar welke ze vertrekken? Wij weten het, want wij zijn agent in meer dan 2000 havens over de hele wereld.

Bij Wilhelmsen Ships Agency bieden wij onze klanten gemoedsrust terwijl wij hun vracht, hun schepen en hun bemanning afhandelen. Wij behandelen 75.000 havenaanlopen per jaar, wat betekent dat wij elke 7 minuten, waar ook ter wereld, een schip veilig de zee opsturen om zijn doel weer te vervullen. Wij koppelen lokale expertise aan strenge wereldwijde normen en zorgen ervoor dat de havenaanlopen van onze klanten telkens weer zo efficiënt en veilig mogelijk verlopen.

Meer dan ooit zien wij in dat de maritieme industrie de wereld draaiende houdt, en als agenten zijn wij de linking pin in het proces van het transporteren van goederen over de hele wereld. Onze visie is om de maritieme industrie vorm te geven, en we ontwikkelen voortdurend nieuwe en verbeterde oplossingen voor onze klanten, zoals last mile drone delivery en onze online interactieve kaarten met COVID-19 havenbeperkingen die wereldwijd al meer dan 500.000 gebruikers heeft bereikt. We hebben nu de kans voor u om u bij ons wereldwijde netwerk aan te sluiten.

DE FUNCTIE EN WAT JE GAAT DOEN

In de functie van Ships Agency Operator ben je onderdeel van ons team in Rotterdam en bedien je onze klanten in één van de belangrijkste havens ter wereld. In deze fulltime functie organiseer en administreer je alles wat onze klant nodig heeft tijdens de havenaanlopen. Op een gemiddelde dag zal je werken aan het organiseren en administreren van de aankomende port call van onze klanten. Je bent namens de klant de belangrijkste contactpersoon tussen het schip en de havenautoriteiten, leveranciers en alle andere partijen. Hoewel dit werk voornamelijk bestaat uit organiseren, adviseren en administreren, behoort het aan boord gaan van een schip wanneer nodig (en indien Covid-19 beperkingen dit toelaten) ook tot je takenpakket. Zodra de port call eindigt en het schip onze haven verlaat, beheer je alle administratieve taken die voor onze klant moeten worden afgehandeld en rond je de financiële aspecten af.

OVER DE LOCATIE / AFDELING

De functie zal worden uitgeoefend in het kantoor te Rotterdam, dat zich in het hart van deze internationale sleutelhaven bevindt. De afdeling Ships Agency is het contactpunt van onze organisatie voor de wereldwijde koopvaardijvloot. Wij houden ons bezig met allerlei soorten goederen en met een verscheidenheid aan aanverwante taken, waardoor je gegarandeerd nooit een saai moment zult hebben.

WIE JE BENT

Wij zijn op zoek naar een positieve en servicegerichte operator die een groot organisatietalent heeft en in staat is om onder druk te werken in een 24/7 draaiend bedrijf met inachtneming van hoge veiligheidsnormen. Je vindt het leuk om de havenaanlopen van onze klant te organiseren en te administreren en bent het aanspreekpunt voor de havenautoriteiten, opdrachtgevers, leveranciers en alle andere gerelateerde bedrijven. Als je een kans ziet om onze klant te helpen dan ga je ervoor.

ERVARING EN VAARDIGHEDEN
 • Goede kennis van scheepsagentuur en havendiensten in het algemeen
 • Havenkennis voor de havens van Rotterdam en Amsterdam
 • Minimaal 3 jaar ervaring in een Operators functie
 • Een professioneel niveau van het Engels en Nederlands in woord en geschrift
 • Ervaring in het afhandelen van douaneformaliteiten is een pluspunt
 • Een opleiding in de logistiek/ haven management
 • Sterke communicatieve vaardigheden
 • Een klantgerichte en ondersteunende houding
WAT WIJ BIEDEN
 • Een uitdagende kans binnen een van de belangrijkste havens ter wereld
 • Een fulltime (40 uur) dienstverband beginnend met een jaar contract, met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd
 • Een uitstekend salaris plus een goede vergoeding voor weekend- en nachtdiensten
 • Een leaseauto + tankpas
 • 8,2% vakantiegeld
 • 30 vakantiedagen per jaar, welke oplopen tot 32 dagen o.b.v. dienstjaren
 • Laptop en smartphone van de zaak, die je ook voor privédoeleinden mag gebruiken
 • Uitstekende pensioenregeling en aanvullende werknemersverzekeringen
 • Met onze interne Ships Agency Academy kun je zowel persoonlijke vaardigheden als productkennis ontwikkelen
Solliciteren?

Ben jij net zo enthousiast over deze baan als wij? Als je jezelf in deze functie ziet, laat ons dan vóór 30 november a.s. weten waarom jij onze nieuwe Ships Agency Operator bent en stuur ons jouw cv en motivatie door op onderstaande button te klikken.

Contactpersonen:

Michiel van der Linden, HR Manager +31 (0)10 – 487 77 64

Jeroen Coers, Ships Agency Operations Manager +31 (0)10 – 487 79 81

IK WIL SOLLICITEREN

Leave a Reply

Close Menu