Skip to main content
Geassocieerde leden

Boers Crew Services

Home » Boers Crew Services

Boers Crew Services
Bezoekadres Fokkerstraat 574
3125 BE, Schiedam
Postadres Postbus 10070
3004 AH, Rotterdam
Telefoon +31 (0)10 – 487 39 11
Fax +31 (0)10 – 429 09 53
E-mail info@boers-crewservices.nl
Website www.boers-crewservices.nl

Your Crew,
Our People!

Boers Crew Services B.V. is een onderdeel van de BCS Group, een snelgroeiende, internationale maritieme dienstverlener. Wij regisseren bemanningswisselingen van zeeschepen voor onze nationale en internationale klanten.

Onze kernactiviteit is het vervoeren van bemanningsleden, 24 uur per dag en 7 dagen per week. Een team van taxichauffeurs & taxichauffeuses draagt zorg voor het vervoer en persoonlijke begeleiding van bemanningsleden. Daarnaast draagt ons team op de operationele afdeling zorg voor de administratieve voorbereiding en afhandeling van de bemanningswisselingen.

Bij een bemanningswissel hebben we te maken met on- en offsigners. De opdrachtgever geeft aan welke on- en offsigners er aankomen of vertrekken waarbij de diensten binnen het land worden verzorgd door BCS. Hierbij moet je denken aan bijvoorbeeld: het aanvragen en bewerken van benodigde vergunningen (visa/zeemansboek/Letter of Invitation), het transport, de medische services zoals huisarts/tandarts/COVID-testen en het boeken van accommodatie (hotels).

MEER WETEN?

CONTACT

Ik help u
graag verder.

Algemeen
Close Menu