Skip to main content
Geassocieerde leden

Kramer Group

By 15 juli 2021oktober 1st, 2021No Comments

Home » Kramer Group

Kramer Group
Bezoekadres Missouriweg 17
3119 LB, Rotterdam
3008 AH, Rotterdam
Telefoon +31 (0)181 -35 51 55
E-mail t.holleman@kramergroup.nl
Website www.kramergroup.nl

WIE ZIJN WIJ?

De Kramer Group is een echt Rotterdams familiebedrijf, ruim 40 jaar terug opgericht door Marcel Kramer sr. Klein begonnen met het schoonmaken en repareren van containers, is in de loop der tijd een bloeiende solide onderneming opgebouwd die actief is in vrijwel alle onderdelen van de containerdienstverlening.

In Rotterdam, Europa’s belangrijkste containerhaven, biedt de Kramer Group zowel grote als kleine klanten de beste denkbare service in vrijwel alle facetten van de containerlogistiek. Kramer City in de Waal-/ Eemhaven en Kramer Delta Depot op de Maasvlakte zijn als geen ander thuis in containeropslag, -reparatie en aanvullende onderhoudsdiensten.

Service, snelheid en flexibiliteit staan bij alle bedrijfsonderdelen van de Kramer Group centraal. Als familiebedrijf zetten wij net altijd die ene stap meer. Goed opgeleide en gemotiveerde medewerkers, ondersteund door een solide organisatie, ruim 40 jaar ervaring en klantvriendelijke ICT, maken het verschil. De Kramer Group staat op ieder moment van de dag voor elke klant klaar.

MEER WETEN?

CONTACT

Ik help u
graag verder.

Ted Holleman

Chief Commercial Officer

Close Menu