Skip to main content
Geassocieerde leden

QTerminals Kramer Rotterdam

Home » QTerminals Kramer Rotterdam

QTerminals Kramer Rotterdam
Bezoekadres Missouriweg 17
3119 LB, Rotterdam
Telefoon +31 (0)181 -35 51 55
E-mail tholleman@QTerminals-KramerRotterdam.com
Website www.QTerminals-KramerRotterdam.com

WIE ZIJN WIJ?

In Rotterdam, Europa’s belangrijkste containerhaven, biedt QTerminals Kramer Rotterdam zowel grote als kleine klanten de beste denkbare service in vrijwel alle facetten van de containerlogistiek. Kramer City in de Waal-/ Eemhaven en Kramer Delta Depot op de Maasvlakte zijn als geen ander thuis in containeropslag, -reparatie en aanvullende onderhoudsdiensten. Overslag is bij QTerminals Kramer Rotterdam geconcentreerd op de Maasvlakte. Delta Container Services, een joint venture met ECT, legt zich toe op de overslag van lege en volle containers. Met Rotterdam Container Terminal heeft QTerminals Kramer Rotterdam sinds 2007 een state-of-the-art feeder-, shortsea- en binnenvaartterminal.

Van origine is QTerminals Kramer Rotterdam een Rotterdams familiebedrijf. In 1963 is het bedrijf oorspronkelijk gestart als een reparatiebedrijf. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een depot- en terminalonderneming met meerdere locaties in de Rotterdamse havens. Per 18 september 2023 heeft QTerminals Group een meerderheidsbelang verworven en bedient het zeer ervaren team van Kramer Group haar klanten als ‘QTerminals Kramer Rotterdam’, onder de paraplu van de QTerminals Group.

Service, snelheid en flexibiliteit staan bij alle bedrijfsonderdelen van QTerminals Kramer Rotterdam centraal. Wij zetten altijd net die ene stap meer. Goed opgeleide en gemotiveerde medewerkers, ondersteund door een solide organisatie, ruim 60 jaar ervaring en klantvriendelijke ICT, maken het verschil en onderscheidt ons van onze concurrenten. QTerminals Kramer Rotterdam staat op ieder moment van de dag klaar voor elke klant.

MEER WETEN?

CONTACT

Ik help u
graag verder.

Ted Holleman

Chief Commercial Officer

Close Menu