Skip to main content
Geassocieerde leden

KRVE Rotterdam Boatmen

Home » KRVE Rotterdam Boatmen

KRVE Rotterdam Boatmen
Bezoekadres Heijplaatweg 7
3079 JC, Rotterdam
Telefoon +31 (0)88 – 113 30 00
E-mail info@krve.nl
Website www.krve.nl

WIE ZIJN WIJ?

KRVE Rotterdam Boatmen (KRVE) is een technisch nautische dienstverlener met als hoofdtaak het vast- en losmaken van zeeschepen.

De vereniging werd in 1985 opgericht en sindsdien zonder oponthoud 24/7 haar diensten uitvoert door vakkundige specialisten, die ook op buitenlandse projecten worden ingezet. Daarnaast verzorgt de KRVE het vervoer van loodsen over land en water en beschikt de KRVE over 35 winchwagens, een vloot van 60 schepen waaronder een partyschip, multi-purpose schepen, pontons, een kraanschip en snelle tenders.

De vereniging is aangesloten bij nationale en internationale brancheverenigingen om de veiligheid, kwaliteit en beschikbaarheid voor de zeeschepen te blijven verbeteren. Zo beschikt Nederland over een wettelijke opleiding, en worden er eisen en normen gesteld aan het materieel voor dit beroep. Hiermee heeft Nederland een maritieme voorsprong voor dit specialisme.

De gelieerde bedrijven van de vereniging zijn een scheepswerf (Shipyard Rotterdam), de productie en ontwikkeling van een innovatief afmeersysteem (ShoreTension) en een fendering productiebedrijf (PolyMarineService). Deze vooruitstrevende bedrijven zorgen voor innovaties, productontwikkelingen en optimaliseringen van onder andere het beroep “roeier” (boatman).

Close Menu