Skip to main content
Geassocieerde leden

Liquid Transfer Technology

Home » Liquid Transfer Technology

LTT Holland
Bezoekadres Dintelweg 89
3198 LB, Europoort-Rotterdam
Telefoon +31 (0)181 – 261 407
E-mail info@lttholland.com
Website www.lttholland.com

WIE ZIJN WIJ?

LTT is een all-round partner in slangenmanagement en cleaning ten behoeve van de industriële, maritieme en offshore industrie. Samengevat, a One-Stop-Shop.

Onze diensten omvatten het ‘’on and unloading’’ van vloeistoffen op zee- en binnenvaartschepen, off- en onshore terminals. De lading varieert van minerale en plantaardige oliën tot chemicaliën, LPG en LNG.

Naast de verhuur van gecertificeerde slangen is LTT leverancier van zeer uiteenlopende maten fenders, heating equipment, pompen en overige specials.

Bij ons ligt de focus op maatwerk en services. Zo kunt u uw complete slangenvloot uitbesteden aan LTT. U hoeft op deze manier niet te investeren in de aanschaf, certificering en reiniging van slangen. LTT koopt alle slangen in die bij uw bedrijfsactiviteiten passen en voorziet in certificering, onderhoud en cleaning.

Ge-audit door toonaangevende oliemaatschappijen zoals Shell, hebben we een reputatie als het gaat om kwaliteit, betrouwbaarheid en veiligheid.

In het kader van duurzaamheid gebruikt LTT reiniging- en spoelmiddelen die biologisch goed afbreekbaar zijn of geregenereerd kunnen worden. Ook behandelen we ons proceswater en hergebruiken we het voor het reinigen van de slangen.

MEER WETEN?

CONTACT

Ik help u
graag verder.

Tirsa van Zanten

Sales Support

Close Menu