Skip to main content
Geassocieerde leden

North Sea Port Netherlands

Home » North Sea Port Netherlands

North Sea Port Netherlands
Bezoekadres Schelpenpad 2
4560 AC, Terneuzen
Postadres Postbus 131
Telefoon +31 (0)115 – 64 74 00
E-mail port@northseaport.com
Website www.northseaport.com

WIE ZIJN WIJ?

North Sea Port is het 60 kilometer lange grensoverschrijdende havengebied van Vlissingen in Nederland tot Gent in België.

Door de centrale ligging, kunnen bedrijven in North Sea Port en hun wereldwijde handelspartners het hele Europese achterland gemakkelijk en vlot bedienen. North Sea Port is een zeehaven en is dus langs maritieme weg toegankelijk voor grote zeeschepen. Dankzij de multimodale verbindingen met het achterland hebben bedrijven de kans om voor elk transport de juiste modus uit te spelen.

Het is de ambitie van North Sea Port om steeds meer via binnenvaart en spoort te vervoeren en minder over de weg. Deze verschuiving naar binnenvaart en spoor is een logische en duurzame keuze.

North Sea Port wilt op een duurzame wijze de haven verder ontwikkelen. Zo faciliteren we een efficiënte en ruimtelijke inrichting voor bedrijven in het havengebied. Daarnaast stimuleren we duurzamer transport van goederen en zetten ambitieuze projecten op poten in samenwerking met onze stakeholders zoals windmolen- en zonneparken.

MEER WETEN?

CONTACT

Ik help u
graag verder.

Jean Ruinard

Commercieel Manager

Close Menu