Skip to main content

Home » Portbase

Portbase
Bezoekadres Blaak 16
3011 TA, Rotterdam
Telefoon +31 (0)88 – 625 25 00
E-mail info@portbase.com
Website www.portbase.com

WIE ZIJN WIJ?

Portbase maakt supply chains via Nederland sterker en slimmer. We verbinden marktspelers en kennen hun belangen. Samen verbeteren we de concurrentiepositie van de Nederlandse havens en maken het the gateway to Europe.

Portbase zorgt ervoor dat alle kernprocessen in alle Nederlandse havens op orde zijn. Op het Port Community System (PCS) zijn tienduizenden gebruikers aangesloten die dagelijks profiteren van de dienstverlening via Portbase in zee- en binnenhavens.

Of het nu gaat om verplichte meldingen aan Havenmeester en overheden, veilige data-uitwisseling tussen bedrijven, of het beheer van rechten en toegang tot data; via Portbase doen meer dan 5.000 bedrijven papierloos zaken in de supply chains via alle Nederlandse havens.

De solide basis in de Nederlandse havens maakt de weg vrij voor ketenbrede oplossingen en meer integrale dienstverlening. De hoeveelheid data in het PCS is grondstof voor nieuwe innovaties en nieuwe technieken maken dat data makkelijker te ontsluiten is en het platform van Portbase meer door derden gebruikt kan worden voor meer (eigen) maatwerk.

MEER WETEN?

CONTACT

Ik help u
graag verder.

Michiel de Ruiter

Sales manager

Close Menu