Skip to main content
Geassocieerde leden

Schouten Zekerheid

Home » Schouten Zekerheid

Schouten Zekerheid
Bezoekadres Rivium Quadrant 81
2909 LC, Capelle aan den IJssel
Postadres Postbus 8789
3009 AT, Rotterdam
Telefoon +31 (0)10 – 288 44 44
Website www.schoutenzekerheid.nl

Wie zijn wij

Schouten Zekerheid helpt al meer dan 100 jaar bedrijven in de logistieke sector bij het beheersen van hun risico’s.

Ondernemen makkelijker maken zit in ons DNA. Ons advies en onze innovatieve verzekeringsoplossingen hebben talloze bedrijven geholpen hun kansen te verzilveren. We nemen onze relaties werk uit handen bij het beheersen van hun risico’s zodat zij kunnen doen waar zij goed in zijn: ondernemen.

Onze dienstverlening betekent optimale openheid en duidelijkheid. In onze dienstenwijzer hebben wij onze dienstverlening voor zowel de zakelijke als de particuliere relatie vastgelegd. In de dienstenwijzer staat onder andere omschreven wat u, als relatie, van ons kunt verwachten op het gebied van onze werkwijze, onze verzekeringsproducten en onze beloning. Ook staat omschreven wat wij van u, als relatie, verwachten.

Schouten Zekerheid is niet alleen Registermakelaar in Assurantiën (RMIA) en Register Pensioen Adviseur (RPA), maar is ook lid van Adfiz. Wij onderschrijven de Adfiz Integriteitscodes en handelen vanuit het belang van de klant. Wij laten ons niet leiden door verzekeraars of banken. Wij en onze medewerkers zijn professioneel, deskundig en integer. Ons doel reikt verder dan de klant van vandaag, wij beogen een lange termijn relatie.

MEER WETEN?

CONTACT

Ik help u
graag verder.

Marc Toebosch

Adviseur Risico Management

Close Menu