Skip to main content
NieuwsVakkennis & Training

VRC lanceert ‘Cargadoor Worden’ campagne – Enthousiasmeren en inspireren jeugd voor de haven

Home » VRC lanceert 'Cargadoor Worden' campagne - Enthousiasmeren en inspireren jeugd voor de haven

NIEUWSBERICHT | 29 NOVEMBER 2023

VRC lanceert ‘Cargadoor Worden’ campagne – Enthousiasmeren en inspireren jeugd voor de haven

Hiervoor is de gloednieuwe website cargadoorworden.nl ontwikkeld. Met de campagne beoogt de VRC de jeugd te inspireren en enthousiasmeren voor een loopbaan in de Rotterdamse haven. De VRC-leden vertegenwoordigen de grote meerderheid van alle scheepsaanlopen in Rotterdam.

Verleden jaar deed VRC een genereuze donatie aan Portlantis, het havenervaringscentrum op de Maasvlakte. Hier kunnen scholieren en studenten in de toekomst kennismaken met de veelzijdige haven. Dit jaar zet VRC een stap verder door de spannende aspecten van het werken in de haven te benadrukken. Binnen de campagne volgen wij cargadoor Michael op kantoor en in de haven. Zijn werkzaamheden zijn cruciaal binnen de haven. Cargadoors zetten dagelijks de haven aan en zijn met hun werk essentieel voor de Nederlandse economie.

Bekijk hier de campagnevideo

De website cargadoorworden.nl is het centrale platform van de campagne. Hier kunnen jongeren alles vinden over de rol en het belang van een cargadoor. Van interactieve content tot diepgaande informatie over de carrièremogelijkheden in de haven. De website is ontworpen om bezoekers een realistisch en aantrekkelijk beeld te geven van werken bij een cargadoor. De VRC hoopt met deze campagne een nieuwe generatie te inspireren om de haven van Rotterdam verder te versterken.

Leave a Reply

Close Menu