Skip to main content
OOCLVacatures

OOCL Netherlands Branch Ltd – (Inside) sales coördinator

Home » OOCL Netherlands Branch Ltd - (Inside) sales coördinator

VACATURE | 10 JULI 2023

OOCL Netherlands Branch Ltd – (Inside) sales coördinator

OOCL Netherlands Branch heeft voor haar locatie in Rotterdam een vacature voor een Inside Sales Coördinator (Fulltime)

Kom werken op de sales afdeling van onze internationale scheepvaartgroep, in hartje Rotterdam!

Wil je werken voor een van de leiders in de internationale scheepvaart, vanuit hartje Rotterdam ? Bij een onderneming die ‘global’ opereert, maar waar werken ‘local’ aanvoelt? Waar je belt met relaties in Hong Kong en China en met fijne collega’s in Rotterdam werkt? Hier is plek voor jou!

OOCL Netherlands Branch is een onderdeel van de in Hong Kong gevestigde scheepvaartgroep en is gespecialiseerd in het wereldwijde gecontaineriseerd handelsverkeer. We opereren op het hoogste niveau en beseffen dat ons succes vooral te danken is aan onze medewerkers. Hun toewijding, teamwork en vakbekwaamheid worden bij ons beslist gewaardeerd. Veel werknemers horen al tientallen jaren bij onze OOCL-familie. We verwelkomen ook graag nieuw talent. Word jij onze nieuwe (inside) sales coördinator? We zullen het de moeite waard maken!

JOUW UITDAGING:

Jouw uitdaging als Inside Sales Coördinator

De kerntaak van de inside sales coördinator is het dagelijks managen van een deel van onze klantenportfolio, zowel directe klanten als logistieke dienstverleners. Je hebt veel contact met mensen  van over de hele wereld en dat maakt deze functie zo leuk. Je leert de vaste contactpersonen kennen en bouwt een goede relatie met hen op.

Je maakt kennis met alle aspecten van het vak sales. Je probeert nieuwe klanten binnen te halen. Je brengt offertes uit en bent verantwoordelijk voor de hele administratieve afhandeling van een succesvolle negotiatie. Jouw klanten kunnen altijd rekenen op de beste service. Zijn er onverwachte problemen tijdens de shipment cycle? Dan vind jij de passende oplossing. Soms vereist dit best wel een mate van creativiteit, maar jij hebt alles onder controle.

Dit ben jij

  • Deze functie vraagt minimaal om het denk- en werkniveau van een Bachelor-opleiding. Maar we zijn eerlijk: attitude vinden we belangrijker dan papieren. Met leergierigheid en doorzettingsvermogen kan dit jouw job worden.
  • Het is een pre wanneer je enige ervaring hebt bij een rederij of expediteur in een gelijkaardige functie.
  • Je beschikt over commerciële gedrevenheid, organisatievermogen en goede communicatieve eigenschappen.
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Andere talenkennis is een bijkomende troef.
  • Ben je vertrouwd met MS Office applicaties? Mooi!

WAT BIEDT OOCL JOU?

  • Een uitdagende job met grote zelfstandigheid binnen een groeiend en financieel gezond bedrijf.
  • Een vast contract is steeds onze doelstelling na eerst een tijdelijke contract periode om elkaar beter te leren kennen.
  • Een verloning die bovengemiddeld is, in lijn met je ervaring en competenties. Daar horen ook goede verzekeringen, een interessant pensioenplan bij AEGON en een bonussysteem bij. We delen allemaal in de winst.
  • Alle ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.
  • Flexibele werkuren. Afhankelijk van wat je prettig vindt, wordt opgestart tussen 07.30 en 09.30 uur. We nemen tijd voor een goede lunch en stoppen tussen 16.00 en 18.00 uur. Thuiswerken wordt momenteel ook uitgetest. Overwerken is niet standaard, we hebben respect voor jouw privéleven.

JOUW TEAM:

De afdeling Sales van OOCL Netherlands Branch bestaat uit dertien personen, inclusief de manager. Het is een gezellig team met een goede mix van oudere en jongere werknemers. We houden rekening met elkaar en hebben oog voor elkaars belangen, ook privé. Hier is iedereen gelijk en je mening telt. In de functie van (inside) sales coördinator wordt van je verwacht dat je op termijn zelfstandig kan werken, maar je krijgt beslist de opleiding en begeleiding die je nodig hebt om te groeien in het vak. Tegelijkertijd blijven we altijd dat team en scoren we samen ook de team goals; daar worden we allemaal beter van!
Geïnteresseerd?

Wanneer je interesse is gewekt voor deze leuke functie, willen we heel graag kennismaken. Ben je niet zeker of je aan alle vereisten voldoet , maar wel heel gemotiveerd om bij ons carrière te maken? Reageer dan ook beslist en motiveer je keuze! Gelieve een sollicitatiebrief en cv te sturen per mail of per post.

 

OOCL Netherlands Branch

Danny van den Bosch

Weena Zuid 134 – 6de verdieping

3012 NC  Rotterdam

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

IK WIL SOLLICITEREN

Leave a Reply

Close Menu