Skip to main content
Leden

Vertom Agencies

Home » Vertom Agencies

Vertom Agencies B.V.
Bezoekadres Oever 7
3161 GR, Rhoon
Telefoon +31 (0)10 – 285 84 70
E-mail agency@vertom.nl
Website www.vertom.nl

WIE ZIJN WIJ?

Bent u op zoek naar een de juiste scheepsagent voor uw havenbezoek? Vertom biedt professionele vertegenwoordiging aan in alle grote Europese havens.

Vertom Agencies biedt als scheepsagent ondersteuning aan reders en bevrachters. Wij zorgen ervoor dat schepen zonder problemen en lange wachttijden de haven kunnen binnenlopen en vertrekken. Onze agenten bieden assistentie bij het in- en uitklaren van het schip en nemen de volledige scheepsadministratie en alle formaliteiten met de haveninstanties voor hun rekening. Vertom Agencies : de schakel tussen alle partijen in de haven.

Onze betrokken specialisten treden al jaren op als scheepsagent voor rederijen en bevrachters. Zij kennen de haven als hun broekzak en hebben een goed inzicht in de sectoren die we bedienen. Dit maakt het mogelijk een hoogwaardige service te bieden, voor alle verschillende scheepstypen en allerlei industrieën. Onze scheepsagenten denken met reders en bevrachters mee en spelen in op de vereisten van het schip, zijn bemanning en lading en op de behoeften van de eigenaars, bevrachters, inspecteurs en douane.

We zijn ons ten volle bewust van het belang dat een eersteklas operationele prestatie voor onze klanten heeft. Vertom Agencies investeert daarom voortdurend in innovatie en de uitbreiding en optimalisering van haar dienstverlening. Door deze mix van expertise en een jarenlange ervaring zijn we een betrouwbare partner in alle Europese havens. Vertom realiseert haar ambitie om een internationaal netwerk van agentschappen te creëren, en zo onze klanten – waar ook ter wereld – zo goed mogelijk te bedienen.

Close Menu