Login

NIEUWS

 • Nieuw geassocieerd lid - Yellow Star Solutions BV

  Yellow Star Sollutions B.V. is toegetreden als geassocieerd lid van onze vereniging. De bedrijfsomschrijving/activiteit is: Groothandel in computers, randapparatuur en software. Het ontwikkelen, onderhouden en verkopen van...
  06.08.2018 Lees verder »
 • Martens Havenontvangstinstallatie Vlissingen B.V. is nieuw geassocieerd lid!

    Martens Havenontvangstinstallatie Vlissingen B.V. is toegetreden als geassocieerd lid van onze vereniging. De bedrijfsomschrijving/activiteit is het inzamelen en verwerken van vaste en vloeibare afvalstoffen van maritieme...
  01.06.2018 Lees verder »

Vacature(s)

Mediterranean Shipping Company - Customer Service (Back Office) Medewerker

MSC- Mediterranean Shipping Company- is a privately owned global shipping company founded in 1970. As one of the world’s leading container shipping lines with headquarters in Geneva, Switzerland, MSC operates in over 480 offices across more than 150 countries worldwide with over 24,000 employees. With access to an integrated network of road, rail and sea transport resources which stretches across the globe, the company prides itself on delivering global service with local knowledge.

MSC Nederland, gevestigd in hartje Rotterdam, is op zoek naar een:

Customer Service (Back Office) Medewerker voor onze Export afdeling

 

Wat houdt de functie in?

Als Customer Service Medewerker zorg je voor een optimale dienstverlening aan klanten voor de uitgaande Export ladingen. Je staat als het ware aan de basis van het boekingsproces waar verschillende interne disciplines nauw mee te maken hebben. Je bent verantwoordelijk voor het spoedig en zorgvuldig invoeren van export boekingen op basis van instructies van de klant en conform procedures. De afdeling Customer Service Export bestaat uit een Front- en een Back Office. Beide onderdelen worden aangestuurd door de Supervisors en rapporteren direct aan de Customer Service Manager.

Als Customer Service (Back Office) Medewerker heb je de volgende kerntaken:

 • Efficiënt en adequaat verwerken van boekingen binnen de gestelde termijn;
 • Bijhouden van afvaarten, invoeren van schedule legs en het doorgeven vertragingen;
 • Regelen van voortransporten via truck, rail of binnenvaart in samenwerking met de afdeling Intermodal;
 • Coördineren van leeg equipment in samenwerking met de afdeling Container Control;
 • Afhandeling van nota’s, controle sheets, change of destination en re-export volgens procedures;
 • De operationele afhandeling van klachten in afstemming met de Customer Service Front Office en Line Management.

 

Wat verwachten wij van jou?

Wij zoeken een kandidaat met MBO+ of HBO werk- en denkniveau en een afgeronde Scheepvaart, Transport of Logistieke opleiding. Je beschikt daarnaast over ongeveer drie jaar relevante werkervaring, bijvoorbeeld op een afdeling Export Customer Service of Documentatie. Onze ideale kandidaat heeft het vermogen om actief te handelen naar de wensen en behoeften van de klant. Dit doe je onder andere door te denken in oplossingen, pro actief en accuraat te werk te gaan. Daarnaast ben je dienstverlenend ingesteld en beschik je over goede sociale en communicatieve vaardigheden.

 

Wat bieden wij jou?

Een verantwoordelijke, afwisselende en dynamische fulltime baan voor vijf dagen in de week met een 38,75-urige werkweek. Daarnaast bieden we goede arbeidsvoorwaarden zoals een vaste eindejaarsuitkering, scholingsmogelijkheden en goede pensioenvoorzieningen. Je komt terecht in een unieke en familiaire organisatiecultuur waar de mensen op de werkvloer centraal staan. MSC hecht veel belang aan de ontwikkeling van de medewerkers en biedt daarom diverse doorgroeimogelijkheden aan.

 

Solliciteren?

Stuur je motivatie en je cv door op onderstaande button te klikken.Reageer « Terug naar overzicht