Login

NIEUWS

  • Nieuw geassocieerd lid - Yellow Star Solutions BV

    Yellow Star Sollutions B.V. is toegetreden als geassocieerd lid van onze vereniging. De bedrijfsomschrijving/activiteit is: Groothandel in computers, randapparatuur en software. Het ontwikkelen, onderhouden en verkopen van...
    06.08.2018 Lees verder »
  • Martens Havenontvangstinstallatie Vlissingen B.V. is nieuw geassocieerd lid!

      Martens Havenontvangstinstallatie Vlissingen B.V. is toegetreden als geassocieerd lid van onze vereniging. De bedrijfsomschrijving/activiteit is het inzamelen en verwerken van vaste en vloeibare afvalstoffen van maritieme...
    01.06.2018 Lees verder »

Vacature(s)

Mediterranean Shipping Company - Medewerker Business Control

MSC- Mediterranean Shipping Company- is a privately owned global shipping company founded in 1970. As one of the world’s leading container shipping lines with headquarters in Geneva, Switzerland, MSC operates in over 480 offices across more than 150 countries worldwide with over 24,000 employees. With access to an integrated network of road, rail and sea transport resources which stretches across the globe, the company prides itself on delivering global service with local knowledge.

MSC Nederland, gevestigd in hartje Rotterdam, is op zoek naar een:

Medewerker Business Control voor onze Finance afdeling

 

Wat houdt de functie in?

Als Medewerker Business Control geef je zelfstandig uitvoering aan business- en financiële analyses op het gebied van processen en cost control. Op basis van deze analyses voorzie je een aantal toegewezen operationele disciplines van financieel relevante sturingsinformatie en -data. Daarnaast vervul je de rol van Business Partner naar het management en de operationeel verantwoordelijken. Vanuit deze rol voorzie je hen van diverse management rapportages. Deze worden opgesteld op basis van informatie ten aanzien van afwijkingen, variaties en (potentiele) risico’s. Waarop je vervolgens support biedt in resultaatsverbetering, kosten- en risicobeheersing en het proactief aandragen van verbetervoorstellen.

 

Wat verwachten wij van jou?

Voor deze functie zoeken wij een kandidaat met een HBO werk- en denkniveau (bij voorkeur een economische, administratieve of financiële studie). Daarnaast beschik je over minimaal twee jaar relevante werkervaring, bij voorkeur binnen de scheepvaartbranche. Je hebt kennis en ervaring met financiële concepten, budgetten, forecasts en dergelijke. Daarnaast beschik je over aantoonbaar cijfermatig inzicht waardoor je financiële cijfers en data begrijpt, interpreteert en gebruikt. Je bent analytisch sterk waardoor je in staat bent om binnen een kort tijdsbestek probleemgebieden te signaleren en inzicht te verwerven in business drivers. Verder heb je een brede kijk op bedrijfs- en sub processen en heb je kennis van en gebruikservaring met ERP systemen en Microsoft Office. Al deze bovenstaande kennis en ervaring in combinatie met sterke communicatieve vaardigheden maken jou een geschikte Medewerker Business Control.

 

Wat bieden wij jou?

Een verantwoordelijke en afwisselende fulltime baan voor vijf dagen in de week met een 38,75-urige werkweek. Daarnaast bieden we uitstekende arbeidsvoorwaarden zoals een vaste eindejaarsuitkering, scholingsmogelijkheden en goede pensioenvoorzieningen. Je komt terecht in een unieke en familiare organisatiecultuur waar de mensen op de werkvloer centraal staan. MSC hecht veel belang aan de ontwikkeling van de medewerkers en biedt daarom diverse doorgroeimogelijkheden aan.

 

Solliciteren?

Stuur je motivatie en je cv door op onderstaande button te klikken.Reageer « Terug naar overzicht