Skip to main content
Geassocieerde leden

Chubb Fire & Security

By 15 juli 2021september 10th, 2022No Comments

Home » Chubb Fire & Security

Chubb Fire & Security B.V.
Bezoekadres Papendorpseweg 83
3528 BJ, Utrecht
Telefoon +31 (0)88 112 40 00
E-mail marine@chubbfs.nl
Website www.chubbfs.nl

Chubb Fire & Security

Chubb Fire & Security is een toonaangevende dienstverlener op het gebied van elektronische beveiliging, brandbestrijdingsoplossingen en alarmcentralediensten.

Onze Marine & Offshore afdeling heeft een bewezen staat van dienst om al uw Marine & Offshore-activa te beschermen. Wij hebben diepgaande kennis en praktijkervaring in alle aspecten van brandveiligheid en risicobeheersing. Het minimaliseren van schade, waarborgen van bedrijfscontinuïteit en het waarborgen van de veiligheid van mens en milieu zijn onze belangrijkste aandachtsgebieden.

Brand aan boord vormt een enorme bedreiging. Controle op de juiste werking en periodiek onderhouden van de aanwezige brandmeld- en blussystemen en brandbestrijdingsmiddelen is cruciaal. Chubb levert, onderhoud en servicet deze systemen en producten, ongeacht het merk of type. Ook verzorgen we systeemuitbreidingen, renovaties en leveren de onmisbare life safety equipment.

De controles en het onderhoud verzorgen we overal ter wereld 24/7/365. Wij maken gebruik van Ship2report. Waar ter wereld u ook aanmeert, wij zijn er op het afgesproken tijdstip! Onze technici staan dan met de juiste apparatuur klaar om direct met de werkzaamheden te starten. Heel efficiënt zonder verlies van uw vaartijd.

MEER WETEN?

CONTACT

Ik help u
graag verder.

Afdeling Marine & Offshore

Close Menu